Voortgangscontrole

geen reviews

De definitie van Voortgangscontrole is: De voortgang van processen, taken of activiteiten van medewerkers en de eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden bewaken.

Deelnemers van deze cursus leren hoe zij in processen indicatoren kunnen vinden die hen helpt de efficiëntie en effectiviteit van deze processen te beoordelen. Tevens leert het hen hoe binnen deze processen bij te sturen om toch bij het gewenste resultaat te komen.

Deze cursus bestaat uit drie lessen. Iedere les bestaat uit stukjes tekst, soms een filmpje of een geluidsfragment en een toets als afsluiting. In de toets vragen we je het geleerde in je eigen praktijk toe te passen. Je ervaringen en ontdekkingen vormen dan het antwoord. Jouw persoonlijke coach weet dan of je de stof goed hebt begrepen en helpt je hiermee verder als dat nodig is. De tweede les gaat iets dieper op de inhoud in, waardoor je nog beter leert omgaan met dit onderwerp. Ook daar krijg je weer persoonlijke hulp van je vaste coach. De derde les is een bonusles. Die helpt je begrijpen hoe je andere eigenschappen of talenten kunt gebruiken om beter te worden in dit onderwerp. De waarde van deze les is groter wanneer je vooraf een persoonlijk onderzoek op je talenten laat uitvoeren. Dit kan eventueel door middel van een Talent Motivatie Analyse (TMA). Je ontvangt dan een rapportage waarin jouw persoonlijke drijfveren, talenten en competenties zijn beschreven en hoe je die effectief kunt gebruiken. Het volgen van de lessen kost je ongeveer een uur per les. Soms wat meer, maar dat is afhankelijk van de vragen in de toets. Reken dus op een totaal van 3 tot 5 uur.

    Onze opleidingen worden in samenwerking met Springest aangeboden