Boek: Dit wordt jouw jaar!

Gedrag veranderen is moeilijk maar mogelijk. Ben Tiggelaar beschrijft in 'Dit wordt jouw jaar!' hoe je jouw doelen kan bereiken.

Waar gaat het over?
Je leven veranderen door je gedrag te veranderen. Je wilt afvallen, een andere baan, een betere werk-privé balans, maar het lukt niet. Tiggelaar legt uit waarom en hij vertelt je wat je moet doen om te zorgen dat het wel lukt. Hij helpt je ook om te bepalen wat je nu eigenlijk precies wilt bereiken. Dit alles opgeluisterd met interessante wetenschappelijke weetjes en terloopse vermeldingen van beroemdheden in wier nabijheid Tiggelaar het genoegen had te verkeren.

Wie is de auteur?
De vriendelijk ogende krullebol op de foto hiernaast. Nederlands eigen managementgoeroe en sinds jaar en dag columnist bij Intermediair.

Wat steek ik ervan op?
Niet veel, als je zijn eerste boek Dromen, durven, doen! al gelezen hebt. Het deel over je doel bepalen is nieuw, verder is de boodschap hetzelfde: gedrag veranderen is moeilijk maar mogelijk, nooit in een dag klaar, maar het is zeer de moeite waard om het iedere dag weer te proberen. Boek twee is nog korter en praktischer dan boek één. Versie drie past waarschijnlijk op een poster voor boven je bed. Het is wel sympathiek dat Tiggelaar zo consistent is in zijn boodschap. Liever een enkel doorleefd inzicht dan zeven gehypte habits.